ŽENSKE KOŽNE JAKNE

Pogledaj kategoriju

ZA SVA VREMENA – ŽENSKE KOŽNE JAKNE

If you can define your customer, then it becomes a formula for design. – Opis kupca je najbolja formula za dizajn. (Michael De Paulo)

Znate li šta je zajedničko Vašem karakteru, Vašem modnom stilu i tarotu? Karta broj 8 u tarotu označava snagu volje i čvrstu samokontrolu. Pitate se gde se tu uklapaju ženske kožne jakne? Kao i sve pripadnice lepšeg pola, uporne ste i istrajne u ostvarenju svojih ciljeva. Nepokolebljivo birate odeću koja je u skladu sa Vašom osobenošću i koja odražava Vaš pogled na svet. Ono što Vas spaja je La Force!

Naš brend između ostalog čine koža i krzno koje će upotpuniti Vaš modni stil. Imperativ svakog stila je da bude upečatljiv i neponovljiv. La Force ženske kožne jakne će Vas izdvojiti iz mase uniformisanih i bićete stilski prepoznatljivi. Mi imamo najbolju formulu za Vaš stil!

ŽIVITE LA FORCE!

Fashion is art and you are the canvas – Moda je umetnost, a Vi ste platno

Vama je potreban naš brend da biste ispričali priču o sebi. Da li ste hrabre i spremne na sve životne izazove? Za Vas je model ženske kožne jakne sa krznom Vanessa. Jeste li beskompromisne i istrajne u svojim namerama? Vi treba da ponesete model Julia. Da li ste optimistične i uvek nasmejane? Vidimo Vas u modelu Maria. To je samo delić naše ponude, samo deo La Force stila. To nisu samo komadi materijala, to je odraz Vaše ličnosti i stava prema životu.

KVALITET JE NAJBOLJI KRITERIJUM ZA KUPOVINU

All you need is love & leather. – Sve što Vam je potrebno su ljubav i koža.

Koža je materijal koji dugo traje, koji se ne menja i koji je vrlo izdržljiv, dok su krzneni detalji simbol prefinjenosti i luksuza. Vanvremenski su, tako da će Vas pratiti kroz sve životne situacije i neminovne stilske promene. Jednom kada kupite La Force ženske kožne jakne shvatićete šta znači imati komad odeće sa stavom.

Naša ponuda je vrlo široka. Imamo model baš kakav Vama treba i koji ćete poželeti da imate na sebi.

Volite li kraće jakne koje savršeno idu uz Vaše omiljene farmerice i visoke potpetice? Možda ste više za prefinjenost u vidu ženske kožne jakne sa krznom koju ćete poneti sa uskom haljinom i raskošnim nakitom?

Zaljubljenici u modu kažu da je život prekratak da bismo nosili dosadnu odeću. Zaboravite na neinspirativne komade od veštačkih materijala. Nudimo Vam modele u skladu sa svetskim trendovima, tako da u svakom trenutku možete kupiti La Force ženske kožne jakne i poneti trenutni modni hit.

NAŠ BREND, VAŠ IZBOR – ŽENSKE KOŽNE JAKNE

Life is a journey, not a destination – Život je putovanje, a ne destinacija

Niste sami u La Force svetu. Pratimo Vas, osluškujemo i udovoljavamo Vam. Brend ne postoji bez kupaca. Zbog toga ste nam Vi najbitniji. Posetite nas u našem prodajnom salonu ili pogledajte modele u našoj online prodavnici i Facebook stranici. Imamo Vašu veličinu i boju koja Vam najviše odgovara.

Ženske kožne jakne vrhunskog kvaliteta i najfinije izrade možete pronaći samo kod nas. Udovoljite sebi. Odaberite La Force.

Društvene mreže

Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i budite deo naše modne porodice koja prva saznaje za sve novitete, trendove i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima koje smo pripremili samo za vas – Facebook, Instagram, i TikTok.