KOŽNE MUŠKE CIPELE
ZA SVAKI DAN

Pogledaj kategoriju

MUŠKA OBUĆA KOJA NEMA ALTERNATIVU – MUŠKE CIPELE LA FORCE

Fashion is an art. You express who you are through what you’re wearing. – Moda je umetnost. Ono što nosite oslikava Vašu ličnost. (Daniele Donato, televizijska ličnost)

Imate potrebu da budete svoji i drugačiji, a ne želite da Vas to košta udobnosti? Vodite računa o svom odevanju i želite muške cipele modernog kroja dostojne Vas? Pored svega, želite da budete jedinstveni? Mislili ste da to nikad nećete dobiti jednim parom cipela, mi ćemo Vas razuveriti. Otkrijte snagu La Force brenda, uplovite u avanturu, kod nas Vas očekuje mnoštvo modela iz kategorije – casual muške cipele. Posetite naše butike i pronađite savršene muške cipele za Vas! Ukoliko se nađete u bilo kakvoj nedoumici, tu je naše ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam uvek stoji na usluzi.

JEDAN PAR CIPELA ZA VIŠE PRILIKA – OBUĆA LA FORCE

The way you’re going to move is quite dictated by your shoes. – Put kojim ćete se kretati je prilično diktiran vašim cipelama. (Christian Louboutin, modni kreator)

Muške cipele su bitne! Obuća ima moć da jedan autfit iznese do kraja. Koliko može da ga obogati i ulepša, toliko može i da uradi sve suprotno od toga. Danas, kad se sve svodi na prvi utisak, razumljivo je da želite da se pokažete u najboljem svetlu. Zato se La Force sa svojom kolekcijom obuće potrudio da Vam obezbedi najbolje od najboljeg. U našim buticima pronaći ćete muške cipele koje su stvorene da Vam upotpune svakodnevni autfit. La Force muške cipele su odličan spoj sportskog i casual stila i kao takve, svaku Vašu kombinaciju će izneti na pravi način.

MUŠKE CIPELE ZA SVAKI DAN

A shoe has so much more to offer than just to walk. – Cipela… služi za mnogo više od obične šetnje. (Christian Louboutin, modni kreator)

Muška obuća iz naše kategorije – casual muške cipele, predstavlja obuću koju možete nositi svaki dan. Ukusi variraju, a mi znamo da se nećete zadovoljiti jednostavnim. Baš zbog toga La Force se trudi da svake godine obogaćuje svoju ponudu novim modelima, kako u raznovrsnosti lica obuće – tipa kože i kombinacije boja, tako i sa raznovrsnošću u samom đonu cipele. Upravo ovako odabrana, La Force kolekcija muške cipele – casual je stvorena tako da može da udovolji različitim ukusima naših kupaca pružajući im širok izbor pogodan za svaku priliku.

KVALITET NA PRVOM MESTU

I would say that a good shoe is exactly like a good wine. These shoes are going to stay and last for a long time – Rekao bih da je dobra cipela upravo kao dobro vino. Ove cipele će ostati i trajaće dugo vremena. (Christian Louboutin,modni kreator)

La Force obuća je izrađena od najkvalitetnije kože. Već na prvi pogled uvidećete da su sve kožne muške cipele za svaki dan La Force rađene sa velikom pažnjom, to se primeti čak i u najsitnijim detaljima.

Ono što nikako ne smemo da izostavimo jeste udobnost naše obuće. Znamo da ćete baš njih nositi ceo dan, zato su naše casual muške cipele dizajnirane tako da vam omoguće nesmetan i lagan hod kroz celodnevne aktivnosti. Nastojali smo da Vam obezbedimo totalni komfor, kakav god dan Vam bio, jedno je sigurno, La Force muške cipele su tu da Vam obezbede lagan korak. Ceo asortiman La Force obuće stvoren je da traje, a opet bude pristupačan svima. Budite sigurni da ćete se svojim La Force cipelama ponositi dugi niz godina. Osnažite sebe, odaberite La Force.

BUDITE DRUGAČIJI UZ LA FORCE MUŠKE CIPELE

When you don’t dress like everybody else, you don’t have to think like everybody else. – Kada se ne oblačite kao svi ostali, onda ne morate ni da razmišljate kao svi ostali. (Iris Apfel, dizajner enterijera)

Nemojte se iznenaditi što ćete u našim buticima videti obuću smelijih boja kao što su bordo, crvena, zelena, oker, takođe, možete pronaći i muške cipele standardnih boja kao što su crna, braon, krem, siva i druge. Što se tiče samog dizajna obuće, pored klasičnijih modela cipela jednostavnijeg kroja, kod nas možete pronaći i muške cipele zahtevnijeg dizajna, gde su i pored kombinacije boja modeli obuće obogaćeni dodatnim detaljima u finalnoj izradi, kao što su zumbana, reljefasta i rupičasta koža. Nezavisno od Vašeg ličnog stila odevanja, kod nas ćete sigurno pronaći model muške cipele koji je kao stvoren za Vas.

UVEK TU ZA VAS
LA FORCE

Ništa nas ne može obradovati više nego povratna informacija od Vas. Zato se nemojte ustručavati, bilo da imate pitanja, pohvala pa čak i kritika za naše muške cipele, obratite nam se. Tu smo isključivo zbog Vas. Na nas se možete osloniti. Konstantno osluškujemo Vaše potrebe i u skladu sa njima dopunjujemo naš asortiman. Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete putem društvenih mreža Facebook ili Instagram, kontakt forme na našoj kontakt strani, ie-mail-a: office@laforcefashion.rsi naravno lično na adresi YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd.

Radno vreme lokala:
Ponedeljak – Petak: 11:00h – 19:00h;
Subota: 10:00h – 17:00h;
Nedelja – Neradan dan